Hlavní obsah

Slávisté poslali Tvrdíkovi vzkaz: Šéfe, jsme s Vámi!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šéf fotbalové Slavie Jaroslav Tvrdík bojuje s vážným zdravotním problém a tento týden podstoupil onkologický operační zákrok. Celý klub z Edenu stojí za svým předsedou, myslí na něj. Červenobílí nastoupili k nedělnímu zápasu s Českými Budějovicemi v tričkách s nápisem: „Šéfe, jsme s Vámi!“

Foto: @slaviaofficial, Twitter

Slávisté nastoupili ve speciálních tričkách na podporu šéfa Jaroslava Tvrdíka.

Článek

Slávistický trenér Jindřich Trpišovský celou noc nespal, když se dozvěděl, že klubový předseda Jaroslav Tvrdík má vážný zdravotní problém. Byl informován už minulý týden, na veřejnost se zpráva o Tvrdíkových potížích dostala ve středu před odvetou osmifinále Konferenční ligy v Rakousku proti Linci. To už byl po operaci.

„Je to náš šéf, boss. Máme silné vazby. Byl jsem s ním v kontaktu do posledního dne, než došlo k zákroku. Můžeme odvádět dobré výkony, to jediné pro něj můžeme dělat, protože víme, co pro něj Slavia znamená a jak je pro něj důležitá,“ konstatoval Trpišovský. Sešívaní i přes prohru 3:4 v Rakousku postoupili do čtvrtfinále třetí evropské soutěže a nemocného šéfa snad potěšili.

„Zasáhlo nás to, jde o nepříjemnou věc. Všichni mu držíme palce, myslíme na něj,“ řekl za kabinu záložník červenobílých Ondřej Lingr. Před zápasem s Českými Budějovicemi nastoupili fotbalisté Slavie, mezi nimiž byl i navrátilec Lukáš Provod, v tričkách s nápisem: „Šéfe, jsme s Vámi!“ Za mužem, který posvěcoval příchod prakticky všech současných hráčů a trenérů, v Edenu všichni stojí a fandí mu v náročném životním boji.

Reklama

Související témata: