Hlavní obsah

Vážná nemoc, operace. Šéf Slavie Tvrdík je hospitalizován

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V hledišti při boji slávistů v Rakousku o čtvrtfinále Konferenční ligy nebude. Jaroslav Tvrdík je v nemocnici, kde zůstal po vyšetření v minulých dnech. Běžná kontrola odhalila vážné onemocnění, šéf fotbalové Slavie se krátce nato podrobil operaci.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Předseda představenstva fotbalové Slavie Jaroslav Tvrdík na archivním snímku.

Článek

„Předseda představenstva Jaroslav Tvrdík je po onkologickém operačním zákroku. Čeká ho zhruba čtyřměsíční pauza v pracovním procesu," uvedl v prohlášení pro Sport.cz Michal Býček, tiskový mluvčí Slavie Praha.

„Jsem v nemocnici, ale nechci to komentovat, je to soukromá věc. Navíc je válka, kdy trpí mnohem více lidí než já," citoval web expres.cz Tvrdíkovu zprávu s tím, že pro jeho rodinu je to velmi složité období.

Kvůli nastalé situaci byla odložena plánovaná svatba jeho dcery Jany s brankářem Slavie Ondřejem Kolářem.

Slavia, respektive její fanoušci se nemusí bát, že by tým z Edenu byl ochromen absencí svérázného šéfa. „Chod klubu je dle dopředu nastavených procesů zajištěn," pronesl Michal Býček.

Slavia ve čtvrtek večer nastoupí v Rakousku k odvetě osmifinále Konferenční ligy proti Linci. Tvrdík vyjádřil přání, že jeho tým postoupí a že to bude ´jízda až do finále´. Hráči si postup mezi nejlepších osm mužstev soutěže dali za cíl, jímž by bosse potěšili.

„Celý klub a A tým vyjadřuje panu Tvrdíkovi v jeho důležitém zápase maximální podporu a v myslích jsme neustále s ním," zvěstoval Michal Býček před bitvou o třetí slávistické čtvrtfinále za poslední čtyři roky.

Reklama

Související témata: