Hlavní obsah

Sparta to zvládne na Slovácku, Bohemka vyhraje v Edenu a titul bude blíže, přeje si legenda z Letné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Napínavá bitva o první místo po základní části pokračuje. Fotbalová Fortuna liga má na programu už 28. kolo a zatím je v čele tabulky pražská Sparty. Ta se představí v Uherském Hradišti, kde se postaví Slovácku. Druhou Slavii čeká doma derby s rozjetými Bohemians a trápící se Plzeň přivítá Zlín vedený explzeňskou ikonou Pavlem Vrbou. „Bohemka vyhraje v Edenu 2:1, Sparta zdolá Slovácko a zase budeme blíž k titulu," vysloví v pořadu Přímák své přání Ivan Hašek, bývalý hráč Sparty, národního týmu a také trenér reprezentace.

Osmadvacáté kolo Fortuna ligy očima fotbalových expertů. Příspěvek z pořadu Přímák.Video: Sport.cz

 
Článek

Hašek se netají tím, že je Sparta jeho srdeční záležitostí a přeje Letenským po letech mistrovský titul. Celkově se mu ale zamlouvá, jak je nejvyšší soutěž dramatická. „Jsem rád, že je to dobré pro fanoušky i televize. Lidí ten vývoj vtáhne ještě více, protože na obou pólech není rozhodnuto," tvrdí Hašek.

„Derby Sparty se Slavií se muselo líbit a jsem rád, že se český fotbal zase dostane do podvědomí lidí," dodává bývalý šéf českého fotbalu, který si myslí, že naplno zabere kromě Sparty a Bohemians také Plzeň. „Na Zlínu by se mohla chytit," tuší sparťanská legenda.

Přímák s bývalým reprezentantem a koučem českého národního týmu Ivanem Haškem.Video: Sport.cz

Vedoucí fotbalového oddělení Sport.cz Jan Malý se těší, že bude k vidění dobrý fotbal. „Proti Spartě a Slavii nastoupí týmy, co mají svůj styl, budou to zajímavé zápasy. Sledovaný bude i Pavel Vrba, který přijíždí znovu do Plzně, tentokrát se Zlínem. Bude zajímavé sledovat, zda se Plzeň oklepe a bude úspěšnější v koncovce," tvrdí novinář.

Plzeňské trápení nekončí. Snad se nechytí na Spartě, obává se Ivan Hašek. Příspěvek z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

V tipech na to, jak skončí vybrané šlágry, se ale s Haškem neshodne. Myslí si totiž, že Slavia doma derby s klokany dovede k tříbodovému zisku. „Doma potvrdí svou sílu," přesvědčuje. Na rozdíl od bývalého hráče Sparty si také není jistý vítězstvím Letenských. „Sparta neprohraje, ale tím, že získá tři body, o tom přesvědčený úplně nejsem. Ale Plzeň nad Zlínem vyhraje."

Co dalšího zaznělo v pořadu Přímák s bývalým reprezentantem a koučem národního týmu Ivanem Haškem se můžete podívat na videu.

Reklama