Hlavní obsah

Strach o bývalého slávistu! Záložník je nezvěstný, pátrá po něm policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po bývalém fotbalistovi pražské Slavie nebo Viktorie Plzně se slehla zem. Chorvatský záložník, Marko Alvir, který odehrál svůj poslední zápas v květnu 2022, je na chorvatském webu nestali.hr veden mezi pohřešovanými osobami.

Foto: Vlastimil Vacek, Sport.cz

Bývalý fotbalista Slavie Marko Alvir během přípravného utkání s Celticem Glasgow.

Článek

Podle serveru byl naposledy spatřen 21. října v Záhřebu. Od té doby je nezvěsný, pátrá po něm chorvatská policie. Doposud marně. Nyní 29letý Alvir byl velkou nadějí chorvatského fotbalu. Prosazoval se výrazně v mládežnických kategoriích, jako 19letého ho angažovalo Atlético Madrid. Do A-týmu se však neprosadil a odešel do slovinského Domžale.

Odtud ho v lednu 2017 vykoupila Slavia, za kterou ale neodehrál ani jeden ligový zápas. O tři roky později ve statusu volného hráče přešel do Plzně, v jejímž dresu odehrál 11 ligových utkání.

Poslední Alvirova fotbalová stopa je v Mariboru, se kterým na jaře 2022 získal slovinský titul. Následně mu vypršel kontrakt s Plzní, od té doby je bez angažmá.

Reklama