Hlavní obsah

Teplice podepsaly smlouvu se stoperem Dramém

Vedení fotbalistů Teplic podepsalo smlouvu se stoperem Soufianem Dramém. Délku kontraktu klub na svém webu nespecifikoval. Šestadvacetiletý Francouz se po příchodu z Karviné už v pondělí zapojil do přípravy Severočechů a o den později prošel zdravotní prohlídkou.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Soufiane Dramé v dresu Příbrami (vpravo). Archivní foto

Článek

"Věříme, že se mu podaří nahradit Mohameda Tijaniho. Fyzické parametry má výborné a velkým plusem je jeho výborná komunikace v češtině. Byl proto jednou z našich přestupových priorit," řekl sportovní ředitel Teplic Štěpán Vachoušek.

Dramé zamířil na Stínadla z Karviné, s níž v minulé sezoně sestoupil do druhé ligy. "Těší mě důvěra vedení a trenérů, budu dělat maximum, abych jim to vrátil na hřišti. Všichni mě tu výborně přivítali, takže jsem tu moc rád," uvedl rodák z Francie, který vlastní i malijský pas.

V minulosti hrál v Teplicích i jeho bratr Mahamadou. "Brácha tu působil poměrně krátce, ale když jsem mu říkal o Teplicích, tak mi hned říkal, že mi je jako klub může jednoznačně doporučit," prohlásil Dramé. Dosud v nejvyšší soutěži odehrál za Příbram a Karvinou 77 zápasů a dal jeden gól.

Reklama

Související témata: