Hlavní obsah

Teplické fotbalisty posílil černohorský obránce Boljevič

Novou posilou teplických fotbalistů se stal levý obránce Dejan Boljevič. Jednatřicetiletý hráč z Černé Hory přišel do týmu trenéra Jiřího Jarošíka z arménského Alaškertu Jerevan a po dnešním podpisu smlouvy odcestuje za mužstvem na soustředění v Turecku. Severočeský klub o tom informoval na svém webu, délku kontraktu nespecifikoval.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tepličtí se radují z gólu - ilustrační foto.

Článek

"Od začátku přípravy jsme deklarovali, že je naší prioritou přivést levonohého hráče, který může nastoupit na pozici levého obránce nebo levého halvbeka. Když se uzavřely možnosti v Česku, tak jsme se zaměřili na zahraničí, odkud přivádíme zkušeného Boljeviče, který nastupoval na podzim pravidelně v evropských pohárech," uvedl sportovní ředitel Štěpán Vachoušek.

Rodák z Cetinje vyhrál v minulosti srbský pohár s týmem FK Čukarički a stal se také mistrem Černé Hory, Malty nebo Arménie. Na podzim odehrál v dresu Alaškertu zápasy předkola Ligy mistrů, Evropské ligy a nastoupil také k pěti duelům ve skupinové fázi Evropské konferenční ligy.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Srdjan Plavšič ze Slavie Praha a Denis Laňka z Teplic.

"Můžu fanouškům slíbit, že nechám na hřišti vždycky sto procent svého výkonu. Teď už se moc těším za týmem do Beleku, abych se mohl poznat se spoluhráči a sehrát se s nimi na hřišti," řekl Boljevič, který by měl být k dispozici už pro úterní přípravné utkání se Slavií Sofia.

Teplicím patří po podzimní části nejvyšší soutěže 15. místo a před poslední Karvinou mají náskok šest bodů. Severočeši vstoupí do jarní části ligy 5. února, kdy na domácím hřišti přivítají Bohemians 1905.

Reklama

Související témata: