Hlavní obsah

Tlak na odvolání jsem si nepřipouštěl. Věděl jsem, že debakl z Plzně odčiníme, prohlásil Klusáček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nepochyboval, že jeho tým nedělní šestigólový nářez z Plzně ve středeční domácí dohrávce 13. kola s Karvinou napraví. „Věřil jsem jednoznačně, že utkání zvládneme. Myslím, že se na nás plzeňský debakl neprojevil. Většina kluků věděla, že za hanebný výkon je potřeba se rehabilitovat. Povedlo se," radoval se trenér Bohemians 1905 Luděk Klusáček po vítězství Klokanů 3:0.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Fotbalisté Bohemians se radují z gólu.

Článek

Po Plzni šly hlasy fanoušků, které volaly po vašem odvolání. Cítil jste před zápasem s Karvinou tlak?

Plně tomu rozumím. Pro fanoušky je hrozně těžké, těžká rána, když jejich klub prohraje takovým rozdílem. Nepřipouštěl jsem si tlak, sezona není o jednom zápase.

Bylo složité dát tým psychicky dohromady?

Hráči moc dobře věděli, že už víc nesmí hazardovat se jménem Bohemky. Vyhráli jsme, ale je to jen jeden zápas, což je málo, aby na debakl fanoušci zapomněli. Potřebujeme stabilizovat výkonnost, zatím je jako na houpačce. Těší mě však, že jsme vylepšili postavení v tabulce. Odskočili jsme Karviné.

Znovu jste vyhráli první poločas. Nebál jste se však, že po přestávce o výhru přijdete, jako už několikrát?

Nasazení, které kluci chtějí do zápasu dát, uplatní víc v první půli. Zatím nám to vychází. Potřebujeme ale navázat kvalitním výkonem i po přestávce, což je zatím náš problém.

Jste spokojený s výkonem brankáře Patrika Le Gianga, který nastoupil po delší době?

Cenné je, že udržel čisté konto. Měl i trochu i štěstí při břevnu, ale to se přikloní k připraveným. Naše problémy ale nejsou brankáři, naším problémem je špatná defenzíva celého týmu.

Potěšil vás útočník Necid, který protrhnul po půlroce střeleckou smůlu v lize?

Jsem moc rád za něj, čekal na gól dlouho.

Reklama

Související témata: