Hlavní obsah

Trenér pro Spartu! Bookmakeři věřili Vrbovi, ale Letenské by měl koučovat Petr Rada

dos, rjmSport.cz
Aktualizováno

Hledání nového trenéra je nejspíš u konce. Spartu by měl v dalším průběhu sezóny pravděpodobně trénovat bývalý kouč reprezentace Petr Rada. Podle informací Sport.cz by měl v úterý kouč zamířit k finálním jednáním přímo na Letnou a pokud se vše doladí, měl by ihned podepsat smlouvu. Schůzky by se měl zúčastnit i majitel Sparty Daniel Křetínský.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Petr Rada

Článek

Původně se přitom hovořilo o tom, že by do Sparty mohl přijít bývalý trenér národního týmu Pavel Vrba. Nakonec ale podle všeho dostane přednost Petr Rada. Zda by na nabídku z Letné Rada slyšel, to klub testoval už během pondělí, kdy kouče oslovil poté, co jarní krize vyvrcholila pondělním odvoláním dvojice Holoubek - Požár. Sparta tak rychle potřebovala najít náhradu a zdá se, že se jí to během úterý povede.

Podle kurzů sázkových kanceláří byl Vrba největším favoritem, během pár hodin však kurzovou nabídku kanceláře stáhly. To napovídá tomu, že už nejspíš mají na Letné vybráno.

Osmapadesátiletý Rada naposledy vedl na podzim poslední Příbram, než se v zimě dohodl z ekonomických důvodů klubu na ukončení spolupráce. S 285 odkoučovanými zápasy v lize je sedmým nejzkušenějším českým trenérem.

Původní kurzy na trenéra Sparty po Tomáši Požárovi:
Vrba P.1,60
Kotal V.3,00
Látal R.4,00
Rada P.6,00
Kozel L.7,00
Hašek M.8,00
Chovanec J.10,00
Uhrin D. ml.12,00
Hřebík J.15,00
Hapal P.20,00
Straka F.25,00
Petržela V.30,.00
Hašek I.40,00
Zdroj: Tipsport

Reklama

Související témata: