Hlavní obsah

Trojan zachránil v Ďolíčku remízu, Pulkrab zazářil. Fotbalisté hráli divadlo, herci fotbal

Praha

Klokany a jejich příznivce pobavilo netradiční derby. Herci hráli fotbal, fotbalisté zase divadlo. Duel mezi Bohemians Praha 1905 a Dejvickým divadlem skončil remízou. Stanovil ji Ivan Trojan, velký příznivec zelenobílých barev. Charitativní zápas si fanoušci mohou až do 30. dubna přehrát ze záznamu. Prodej vstupenek dále pokračuje. Z výtěžku bude kromě obou celků podpořena také Nemocnice Na Františku a Herecká asociace.

Foto: Milan Malíček, Právo

Herec Ivan Trojan v dresu Bohemians 1905 a pohárem pro vítěze druhé ligy.

Článek

Pěkně se vybarvil... Když se v Ďolíčku před jedenácti lety slavil návrat do první ligy, dojatý Ivan Trojan si v závěrečném utkání sezony s Ústím nad Labem (0:1) připsal krátký druholigový start.

Klokany teď právě známý herec připravil o vítězství. Těsně před koncem s nasazením vlastního zdraví vyrovnal.

„Chtěl bych se omluvit fanouškům Bohemky, že jsem slavil gól proti svému bývalému celku. Nechal jsem se unést emocemi," líčil Trojan v pozápasovém rozhovoru coby kapitán Dejvického divadla, když se postaral o konečnou remízu 3:3.

Útočník byl neuvěřitelný

Zatímco fotbalisté nasadili do bitvy i fyzioterapeuta Matěje Šenderu, dejvický soupeř se zase opíral o několik žen. Simonu Babčákovou, Martu Issovou či Veroniku Khek Kubařovou.

Každý z aktérů plnil v rámci karanténních opatření svůj úkol a snažil se svému týmu pomoci k vítězství. Fotbalisté měli díky lepšímu pohybu většinu zápasu navrch. Velmi zaujal hudebně nadaný útočník Matěj Pulkrab.

„Největší problémy nám dělal Daniel Krch, Dostál a to, co předvedl Pulkrab... Opravdu neuvěřitelný, je v něm velký potenciál," vysekl poklonu Trojan v rozhovoru pro Českou televizi.

„Herci předvedli, že umí máknout, i když už třeba nemůžou a povedlo se jim vyrovnat. Nás to hodně mrzí, ale přejeme jim to," uznal obránce Martin Dostál.

Reklama

Související témata: