Hlavní obsah

Ukázal se v Teplicích, teď jde Sejk ze Sparty hostovat do Jablonce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Během jara se juniorský reprezentant předvedl v Teplicích. Fotbalový útočník Václav Sejk teď zamířil ze Sparty na roční hostování do Jablonce. Pražané si ho budou moci stáhnout zpět v zimní přestávce. Kluby o tom informovaly na svých webech.

Foto: fkjablonec.cz

Václav Sejk je posilou Jablonce.

Článek

Jarní část uplynulé sezony strávil Václav Sejk na hostování v Teplicích, za něž dal čtyři branky ve 13 ligových utkáních, další branku zaznamenal v úspěšném barážovém dvojzápase s Vlašimí. V Jablonci se potká s univerzálem Matějem Polidarem, který rovněž přišel k severočeskému celku na roční hostování ze Sparty. I jeho si Letenští mohou v zimě stáhnout zpět.

„Jablonec vnímám jako kvalitní tým. V posledních letech se hrálo nahoře, minulý podzim ve skupině Konferenční ligy, takže hodně ambiciózní tým. Bohužel konec minulé sezony nebyl podle představ klubu, ale doufám, že v nové navážeme na předminulou a umístění bude podle toho vypadat. I s tím sem jdu, abychom hráli nahoře a byl to i pro mě v kariéře krok nahoru," říká dvacetiletý reprezentační útočník na klubovém webu.

Nový trenér David Horejš o působení Václava Sejka v týmu hodně stál. „Musím říct, že právě trenér Horejš mě přesvědčil pro cestu sem do Jablonce. Představil mi svůj plán a ambice. To se mi líbilo a líbí se mi jeho přístup, ať už ke mně nebo k celému týmu. To mě sem přimělo jít a jsem rád za šanci," vysvětluje Sejk, který se v kabině potkal nejne s parťákem Polidarem nebo spoluhráčem z reprezentace U21 Pavlem Šulcem.

Sejkovi mimořádně vyšel nedávný duel proti Andoře, když za poločas dal dva góly a stejný počet branek připravil pro své spoluhráče.

Reklama

Související témata: