Hlavní obsah

VIDEO: Sparťané propadli internetovému šílenství. V kabině řádí na hit Harlem Shake

Fotbalisté pražské Sparty to umí v kabině pořádně rozjet. Navíc jdou s dobou a žádná moderní vymoženost jim není cizí. Svěřenci trenéra Lavičky propadli internetovému šílenství Harlem Shake, které je ve světě čím dál tím oblíbenější. Princip tohoto ztřeštěného tance je jednoduchý - jedna osoba začne tančit a okolí dělá, jakože nic. Při zaznění slov „harlem shake“ se přidá i okolí. A čím více originality a šílenství do tance vloží, tím lépe.

Fotbalisté Sparty Praha tančí Harlem Shake.Video: Sparta.cz

 
Článek
Fotogalerie

Harlem Shake v podání fotbalistů Manchesteru City.

Tento hit má své kořeny v Austrálii, ovšem jeho popularita roste každým týdnem. Harlem Shake už před pár dny vkročil do kabiny Manchesteru City, našel si cestu i do několika německých klubů a nevyhnul se ani kabině fotbalistů pražské Sparty.

Klip začíná uvolněnou atmosférou v kabině, kde se Roman Bednář s Lukášem Váchou a spol. připravují na další tréninkovou jednotku. Mezitím vnikne do kabiny „Spartakus" Vlastimil Vidlička a pomalu rozjíždí taneční šílenství. Po několika sekundách se k němu připojí další spoluhráči v šílených převlecích. Do celé akce se nakonec zapojí šestnáct fotbalistů letenského týmu.

Reklama

Související témata: