Hlavní obsah

Víkendový program fotbalové ligy bez Plzně. Udělala Viktoria dobře?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň si mezi zápasy závěrečného předkola Ligy mistrů nechala odložit duel čtvrtého kola nejvyšší soutěže s brněnskou Zbrojovkou. Vidina prO tom, zda bude tento krok pro západočeský celek užitečný vzhledem k odvetě s Karabachem, diskutujeme v pořadu Přímák. „Pojďme se o tom pobavit ve středu ráno,“ navrhuje nejprve host Petr Mikolanda ve fotbalovém studiu Sport.cz, nicméně následně rozebírá různé možné scénáře.

Plzeň si nechala odložit duel s Brnem. Správné rozhodnutí? Diskutujeme v PřímákuVideo: Sport.cz

 
Článek

„Ve chvíli, kdy Plzeň postoupí do Ligy mistrů, tak budou všichni říkat, že to bylo správné rozhodnutí..." přemýšlí nahlas někdejší ligový útočník, jenž si vyzkoušel angažmá i v anglickém West Hamu.

„Nemůže hrát Hejda, takže bys asi potřeboval rozehrát jiného stopera," naznačuje, že by si Viktoria proti Brnu mohla vyzkoušet variantu bez své opory, která je po utkání v Baku vykratována pro odvetu.

Výhra Slovácka 3:0 nad AIK v Konferenční lize byla podle experta Petra Mikolandy pro serevského soupeře milosrdnáVideo: Sport.cz

„Na druhou stranu ve chvíli, kdy už nemáš jiného hrajícího stopera než Hejdu a poslední dva stopery... Co kdyby se ti proti Brnu zranili?" pokračuje host Přímáku, fotbalového pořadu na Sport.cz.

Sám má zkušenosti s prací trenéra i fotbalisty, a tak se zkouší nahlížet na situaci i z druhého úhlu. „Z pozice hráče chceš určitě hrát alespoň šedesát minut, abys byl v tempu, ale je to o tom, že hraješ proti Zbrojovce Brno, která má velkou formu..." opět uvažuje, o čem všem přemýšleli v Plzni, než se rozhodli sobotní duel čtvrtého kola odložit.

Před rokem se před odvetou třetího předkola Ligy mistrů s Ferencvárosem Budapešť rozhodla odložit zápas nejvyšší soutěže pražská Slavia a sen o základní skupině se jí nepovedlo naplnit. Co dalšího zaznělo na toto téma najdete ve videu z pořadu Přímák. Celý pořad si můžete poslechnout také jako podcast.

Reklama

Související témata: