Hlavní obsah

Vyšehrad - Jihlava 0:2Voltr už pálí za Vysočinu, postup Bohemky však ohrozit nemohl

Aktualizováno

Jenom 24 minut v novém dresu potřeboval na úvodní gól. Slávista Radek Voltr se na hostování v Jihlavě náležitě uvedl a fotbalisté Vysočiny nakonec porazili v Tipsport lize domácí druholigový Vyšehrad 2:0. Jihlava tak obsadila ve skupině A druhé místo, jistým postupujícím již byli klokani z Vršovic, kteří se v semifinále utkají s Olomoucí. Druhou dvojici tvoří Zlín a Mladá Boleslav.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Nový jihlavský trenér Michal Hipp.

Článek

Vysočina přišla o svého střelce Mešanoviče, který odešel do Slavie. Z Edenu si tak za něj pořídila aspoň dva hráče na hostování. V jarních bojích o záchranu budou Jihlavě pomáhat záložník Josef Bazal a s ním čtyřiadvacetiletý útočník Radek Voltr.

"Jednání o Voltrově hostování trvala o něco déle, než jsme předpokládali. Jsme rádi, že jsme je nakonec dotáhli do kýženého konce a můžeme s tímto důrazným, pracovitým a rychlým útočníkem počítat pro jarní duely. Předpokládáme, že výrazně pomůže naší ofenzivě," uvedl Milan Bokša, sportovní manažer Vysočiny.

Fotbalová Tipsport liga:
Skupina A (Vyšehrad):
Slavoj Vyšehrad - Vysočina Jihlava 0:2 (0:1)
Branky: 24. Voltr, 90. Marcin.
Sestava Jihlavy - I. poločas: Hanuš - Vaculík, Šourek, J. Krejčí, Mišůn - Marek, Šulek - Kukol, Hronek, Bazal - Voltr.
II. poločas: Kotnour - Kryštůfek, Tlustý, Mišůn, Urdinov - Demeter, Jungr - Fulnek, Marcin, Novotný - Dvořák. Trenér: Hipp.
Konečná tabulka:
1.Bohemians Praha 1905330010:29
2.Jihlava31114:54
3.Vyšehrad31023:73
4.Táborsko30123:61
Los semifinále:
Sobota 23. ledna (Praha-Vyšehrad):
11:00 Zlín - Mladá Boleslav,
13:30 Bohemians 1905 - Olomouc.

Reklama

Související témata: