Hlavní obsah

Zkušená posila pro Vrbu? Myslím, že takový blázen by Baníku pomohl, hodnotí expert

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blíží se konec letního přestupového okna pro tuzemské soutěže a mezi kluby, které by ještě měly zkusit posílit, patří jistě Baník Ostrava. V posledních dnech se hovoří hlavně o Jakubu Horovi, který podle dostupných zpráv končí v Českých Budějovicích. „Je divné, že v létě prodloužil smlouvu, a pak se za 14 dní nebo za měsíc pohádá s trenérem,“ všímá si Martin Frýdek ve fotbalovém pořadu Přímák na Sport.cz.

Zkušená posila pro Vrbu? Myslím, že takový blázen by Baníku pomohl, hodnotí expert v PřímákuVideo: Sport.cz

 
Článek

„Každý hráč chce hrát, nevím, co tam bylo, nevidíme do toho, ale myslím si, že to je takový svéráz, blázen, že by Baníku pomohl," myslí si 53letý trenér divizního Českého Brodu.

Jisté je, že se současnou 14. příčkou v ligové tabulce se v Baníku nebudou chtít smířit, a proto se dá ještě očekávat nějaké posílení před koncem přestupového období, které potrvá už jen do 8. září.

Priske řekl, že o titulu nemůže být řeč... Co na to sparťanská legenda v Přímáku?Video: Sport.cz

Moderátor Radek Šilhan přidává osobní postřeh z komunikace s ostravským trenérem Pavlem Vrbou. „Přijde mi, že ve svých vyjádřeních je velmi opatrný, ale zaráží ho nekvalita některých fotbalistů," líčí komentátor O2 Sport a pokračuje. „Byl jsem včera na utkání Hradec-Baník Ostrava a tam těch technických nedostatků, zkažených naprosto jednoduchých banálních fotbalových věcí bylo příliš," všímá si Šilhan.

Má Priske kam sáhnout? O kádru Sparty diskutujeme v Přímáku.Video: Sport.cz

Frýdek mu však částečně oponuje. „Myslím, že Baník má velice dobré fotbalisty, tam bude prostě potřeba je dát dohromady a nějak to skloubit," míní bývalý reprezentant a přidává také komentář ke komunikaci baníkovského kouče.

„Nějaké oživení kádru asi třeba Horou tam přijde, nebo určitě mají někoho vyhlédnutého, nevěřím tomu, že pan Vrba to jméno nezaslechl, jak jsem dneska četl na internetu," reaguje někdejší hráč Sparty či Leverkusenu.

Reklama

Související témata: