Hlavní obsah

Sparta B - Vlašim 3:1Fotbalisté Sparty B porazili Vlašim a poprvé ve druhé lize zvítězili

Aktualizováno

Fotbalisté Sparty B ve čtvrtém kole druhé ligy porazili Vlašim 3:1 a dočkali se premiérového vítězství v sezoně. Středočeši naopak v novém ročníku ani na čtvrtý pokus nebodovali.

Foto: Profimedia.cz

Sparta Praha B - Vlašim (ilustrační foto)

Článek

Sparťanskou rezervu s několika hráči z A-týmu na Žižkově poslal do vedení v sedmé minutě Novotný. Po hodině hry Minčev přidal druhý gól Pražanů.

Vlašimští, kteří v květnové baráži o nejvyšší soutěž nestačili na Teplice, několikrát ztroskotali na gólmanu Hečovi. Sparťanský brankář přišel o neprůstřelnost až v 81. minutě po Suchanově trefě. Těsně před koncem ale přidal letenskou pojistku střídající Holoubek.

Po čtvrtém kole zůstává bez vítězství i Táborsko, které v dlouhém oslabení podlehlo Chrudimi 0:1. Domácím zkomplikoval situaci brankář Zadražil vyloučením už ve 12. minutě po faulu na Závišku. Ten v 69. minutě utkání rozhodl.

4. kolo druhé fotbalové ligy:
Sparta Praha B - Vlašim 3:1 (1:0)
Branky: 7. Novotný, 60. Minčev, 89. Holoubek - 81. Suchan. Rozhodčí: Opočenský - Vlček, Leška. ŽK: Novotný, Jonáš - Folprecht, Suchan, Svoboda. Diváci: 508.
Táborsko - Chrudim 0:1 (0:0)
Branka: 69. Záviška. Rozhodčí: Szikszay - Volf, Vyhnanovský. ŽK: Kováč (trenér) - Řezníček, Průcha, Kronďák (trenér). ČK: 12. Zadražil (Táborsko). Diváci: 1024.

Reklama

Související témata: