Hlavní obsah

Jihlava - Ústí 1:2Jarolím se dočkal první výhry, rozhodl o ní mladý německý útočník

Jihlava
Aktualizováno

Fotbalisté Ústím nad Labem se dočkali prvního jarní vítězství, které je zároveň první výhrou pro jejich nového trenéra Davida Jarolíma. Severočeši zvítězili v dohrávce 15. kola v Jihlavě 2:1. Utkání bylo v původním termínu odloženo kvůli nezpůsobilé hrací ploše. Ústí je v nekompletní tabulce čtvrté dva body za vedoucí Líšní.

Foto: fkusti.cz

David Jarolím přebírá fotbalisty Ústí nad Labem.

Článek

Na první gól se dlouho čekat nemuselo. Hned v 1. minutě se k hlavičce v pokutovém území dostal Jonáš Jiránek a zamířil k levé tyči.

Z vedení se ale hosté neradovali dlouho, o dvě minuty později rozehráli domácí standardku a Lukáš Červ, který možná trochu překvapil vyběhnutého Tvrdoně, hlavičkovým zakončením rozvlnil síť za jeho zády.

Potřetí a naposledy se skóre měnilo v 77. minutě. Simon Gollnack zužitkoval nadýchaný centr z levé strany a hlavou usměrnil balón do levého dolního rohu domácí svatyně. Mužstvo z Vysočiny mohlo znovu rychle odpovědět, ale Fares Shudeiwa nechal vyniknout jen Tvrdoně, jenž vyrazil tvrdou ránu soupeře. Ústí už těsný náskok uhájilo.

15. kolo druhé fotbalové ligy:
Jihlava - Ústí nad Labem 1:2 (1:1)
Branky: 3. Červ - 2. Jiránek, 77. Gollnack. Rozhodčí: Vojkovský - Matoušek, Vejtasa. ŽK: Klobása, Vedral, Červ - Písačka, Chodora, Tvrdoň. Bez diváků.

Reklama

Související témata: