Hlavní obsah

Chrudim - Hradec 2:3Votroci předvedli skvělý obrat v derby, vyhrála také Dukla

Praha
Aktualizováno

Fotbalisté vedoucího Hradce Králové porazili v dohrávaném utkání 15. kola Fortuna Národní ligy Chrudim 3:2. V derby otočili skóre třemi góly v záívěru. Pražská Dukla pak porazila Blansko 2:1.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Dukly Bohuslav Pilný (vpravo).

Článek

Divoké derby. Domácí přitom vedli po brankách Mužíka a Ju už 2:0, jenže Hradec v 80. minutě zavelel k obratu a díky trefám Dvořáka, Leibla a Vašulína dokázal duel otočit. Hradec Králové si tak připsal šestou výhru v řadě, naopak Chrudim podruhé za sebou prohrála, navíc promrhala slibný náskok.

Na Julisce zatím funguje léčba trenérem Pilným.

Dukla porazila na domácím hřišti Blansko 2:1. Pražanům se povedl vstup do zápasu, kdy už v 11. minutě vedli po brankách Sunday Faleyeho a Lukáše Buchvaldka 2:0. Na konci úvodního dějství hosté snížili po brance Roberta Bartolomea, ale vyrovnat už se jim nepodařilo. Dukla má tak druhou výhru v řadě, Blansko naopak druhou porážku.

15. kolo druhé fotbalové ligy:
Chrudim - Hradec Králové 2:3 (0:0)
Branky: 53. Mužík z pen., 71. Ju Kang-hjon - 80. Dvořák, 84. Leibl, 88. Vašulín. Rozhodčí: Pechanec - Blažej, Melichar. ŽK: Kesner, Rybička, Fofana, Řezníček, Čáp - Urma. Bez diváků.
Dukla Praha - Blansko 2:1 (2:1)
Branky: 4. Faleye, 11. Buchvaldek - 41. Bartolomeu. Rozhodčí: Machač - Vodrážka, Pfeifer. ŽK: Piroch - Bartolomeu, Černín. Bez diváků.

Reklama

Související témata: