Hlavní obsah

Vyškov - Příbram 2:2Vyškov přišel o dvoubrankový náskok proti Příbrami v závěru

Fotbalisté Vyškova v 26. kole druhé ligy neudrželi dvougólové vedení a doma jen remizovali 2:2 s Příbramí. Nevyužili tak šanci dostat se do čela neúplné tabulky, před dnešním soupeřem ale uhájili třetí místo.

Článek

Vyškov nakročil k vítězství dvěma zásahy v úvodu utkání. V 16. minutě otevřel skóre Fišlův vlastní gól a o šest minut později zvýšil první trefou v soutěži zambijský obránce Mafwenta.

V 83. minutě ale snížil Zeronik a v 88. minutě napravil zaváhání při první brance z pokutového kopu Fišl. Příbram tak ve třetím utkání pod vedením kouče Krejčího poprvé bodovala.

Vítězná premiéra nového kouče

Vítěznou premiéru na lavičce Jihlavy si odbyl trenér Oulehla, jehož tým zdolal doma 2:1 Třinec. V záchranářské bitvě padly všechny branky po změně stran, na trefy domácích Arauja-Wilsona a Selnara dokázal odpovědět pouze Holík.

Vysočina vyhrála po pěti zápasech a je dvanáctá, Třinec zůstal předposlední.

26. kolo druhé fotbalové ligy:
Vyškov - Příbram 2:2 (2:0)
Branky: 16. vlastní Fišl, 22. Mafwenta - 83. Zeronik, 88. Fišl z pen. Rozhodčí: Hocek - Hádek, Šafránková. ŽK: Vokřínek, Dudl (oba Příbram). Diváci: 1014.
Jihlava - Třinec 2:1 (0:0)
Branky: 56. Araujo-Wilson, 62. Selnar - 64. Holík. Rozhodčí: Nehasil - Hurych, Líkař. ŽK: Vedral, Gabriel, Křehlík, Svoboda, Fila - Holík. Diváci: 397.

Reklama