Hlavní obsah

Ústí - Brno 2:2Zbrojovka s novým koučem uhrála jen bod

Fotbalisté Ústí nad Labem remizovali v předehrávce 7. kola druhé ligy s Brnem 2:2. Severočeši stáhli dvoubrankové manko, ale na obrat už nedosáhli a podruhé za sebou ztratili body. I tak se vyhoupli zpět do čela neúplné tabulky o bod před České Budějovice. Brno v premiéře pod trenérem Pavlem Šustrem uhrálo druhou remízu v ročníku a s osmi body je deváté.

Článek

Zbrojovka přitom vstoupila do utkání skvěle a v 26. minutě vedla 2:0. V sedmé minutě se prosadil hostující Růsek po rohu a poté doklepl míč do sítě Krejčí. V 31. minutě ale z dorážky snížil domácí Jindráček a v 54. minutě střelou z dálky k tyči zařídil dělbu bodů Procházka.

7. kolo druhé fotbalové ligy:
Ústí nad Labem - Brno 2:2 (1:2)
Branky: 31. Jindráček, 54. Procházka - 7. Růsek, 26. Krejčí. Rozhodčí: Severýn - Melichar, Novák. ŽK: Brak, Richter, Leibl - Růsek, Krejčí, Magera, Štepanovský, Jambor. Diváci: 2065.
Ústí: Lindr - Strada, Brak, Pimpara, Leibl - Peterka - Krátký (77. Šup), Richter, Miskovič, Procházka (79. Dvořák) - Jindráček (90.+1 Matějka). Trenér: Křeček
Brno: Melichárek - Šural, Pavlík, Kryštůfek, Eismann - Štepanovský (60. Jambor), Sedlák, Krejčí, Bartolomeu (86. Lutonský) - Růsek (69. Bariš), Magera. Trenér: Šustr

Reklama

Související témata: