Hlavní obsah

Chilský fotbalista Vidal si vážně poranil koleno, ale kariéru nekončí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalý fotbalista Barcelony, Bayernu Mnichov či Interu Milán Arturo Vidal utrpěl v utkání za reprezentaci Chile vážné zranění kolena a musel na operaci. Šestatřicetiletý záložník brazilského týmu Athletico Paranaense si už v tomto kalendářním roce nejspíš nezahraje, kariéru ale nekončí.

Foto: Profimedia.cz

Arturo Vidal utrpěl v utkání za reprezentaci Chile vážné zranění kolena a musel na operaci

Článek

Vidal si poranil meniskus v úterním kvalifikačním utkání o postup na mistrovství světa proti Kolumbii (0:0). Hřiště v 73. minutě opustil na nosítkách.

„Už jsem v životě povstal tisíckrát a tohle nebude výjimka,“ napsal na instagramu Vidal, jenž v chilském národním týmu absolvoval 142 zápasů a vyhrál s ním dvakrát Copu América.

„Dříve nebo později budu zase tam, kde jsem nejraději, tedy na fotbalovém hřišti, a budu se bavit, tak jako v celé dosavadní kariéře,“ dodal hráč, jenž má vedle Barcelony, Bayernu a Interu ligové tituly i s Juventusem.

Reklama

Související témata:
  PSG - Dortmund dnes 21 : 00
20240507T21 : 00:00+0200
PSG vs. Dortmund
PSG vs. Dortmund
PSG
Dortmund
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.