Hlavní obsah

Čeští fotbalisté nebudou trénovat v Ženevě

SEEFELD

Na poslední zápas ve skupině do Ženevy odletí česká výprava až v sobotu odpoledne. „V Ženevě je vše dosti frekventované, je tam neklid. To není dobré. Hřiště máme osahané, hráli jsme tam ve středu. Nepotřebujeme předzápasový trénink, budeme tam co nejkratší dobu,“ vysvětlil důvod pozdějšího odletu trenér Karel Brückner. Mužstvo bude v sobotu dopoledne ještě trénovat v Seefeldu a podívá se na další video ze zápasů Turků.

Článek

„V Ženevě opět bydlíme v hotelu Kempinski na břehu jezera proti vodotrysku. Tam začneme večeří,“ dodal technický vedoucí výpravy Jaroslav Dudl.

„Povinná je pouze tisková konference trenéra a jednoho hráče. Tím bude opět kapitán týmu Tomáš Ujfaluši. Portugalci mohli udělat svoji tiskovku ve svém sídle v Neuchatelu, protože to je do sto dvaceti kilometrů od místa konání zápasu. My musíme na stadión, což bude někdy v podvečer kolem šesté,“ uvedl tiskový mluvčí reprezentace Lukáš Tuček.

Kde bude v neděli ranní rozcvičení nebo jestli se půjdou hráči jen projít, zatím není rozhodnuto. V centru Ženevy, kde bydlíme, ale moc klidu nebude,“ dodal Tuček.

Český tým s sebou veze dvě sady bílých dresů, v nichž bude hrát a porazil v nich i Švýcary. „Na barvu dresů pověrčiví nejsme, ale kdyby přinesla tahle barva štěstí...,“ poznamenal Tomáš Galásek. Turci budou hrát celí v červeném. Innsbrucké letiště po půlnoci nepřijímá, takže do svého dočasného sídla v Seefeldu se výprava vrátí ze Ženevy až v pondělí kolem poledne.

Redaktory Práva a Sport.cz na ME přepravuje Auto Janák.

Reklama

Související témata: