Hlavní obsah

FANTASY: Kde se zastaví islandská spanilá jízda?

Fotbalový evropský šampionát spěje do čtvrtfinále. Vše odstartuje dnes ve 21 hodin Polsko s Portugalskem. V pátek bude následovat souboj Walesu s Belgií a o víkendu se můžeme těšit na duely Francie - Island a Německo - Itálie.

Francouzi by měli překvapivou jízdu Islandu ukončit.

Článek

Island poslal překvapivě domu Anglii a ve čtvrtfinále se může těšit na Francii. Les Bleus vystřelil postup Griezmann, který v rozmezí tří minut sestřelil Irsko dvěma góly. Věříme, že podobný kousek by mohl zopakovat i proti Islandu, a proto má místo v naší sestavě.

Francie pošle Island domů

Jisté problémy očekáváme u francouzské obrany. Chybět budou vykartovaní Rami a Kanté. Nejistý je start Comana, který léčí zranění. I tak věříme, že se Francii podaří udržet čisté konto a do branky putuje Lloris. Před něj stavíme hned trojici francouzských obránců. Evru, Sagnu a Koscielnyho.

Zajímavou podívanou nám slibuje i zápas Walesu s Belgií. Zde věříme, že se podaří hráčům Walesu i Belgie skórovat. Barvy Belgie hájí De Bruyne. Za normálních okolností by ho doplnil Hazard, ale u něj je start nejistý, jelikož doléčuje zranění, které utrpěl při zápase proti Maďarsku.

Wales zastupuje v záloze tradiční dvojice Bale a Ramsey. Kapitánem našeho týmu jsme určili Payeta. V posledních dvou zápasech vyšel francouzský záložník naprázdno, věříme, že čtvrtfinále mu opět přinese gólovou radost.

Reklama

Související témata: