Hlavní obsah

Fanoušek West Hamu při oslavách v Praze spadl ze zdi. S frakturou lebky leží v nemocnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oslavy zisku titulu ve fotbalové Konferenční lize nedopadly dobře pro devatenáctiletého příznivce West Hamu. Mladý Angličan během středečního večera utrpěl mnohačetné zlomeniny včetně fraktury lebky a zůstává v jedné z pražských nemocnic. Dle portálu Dailymail muž navštívil Prahu se svým otcem a při oslavách se zřítil z pětimetrové zídky.

Oslavná jízda fotbalistů West Hamu po triumfu v Konferenční lizeVideo: sntv

 
Článek
Fotogalerie

Fotbalisté Hammers ve finále v Edenu zdolali Fiorentinu 2:1 a ukončili 43leté čekání na evropskou trofej. Bujaré oslavy v ulicích Prahy nedopadly dobře pro devatenáctiletého Londýňana Connora Reida.

Mladý muž si v důsledku pádu z pětimetrové výšky přivodil fakturu lebky, krvácení do mozku, zlomeninu žeber a v Praze podstoupil operaci. Lékaři byli nuceni mu odoperovat slezinu.

„Takže po včerejších skvělých výkonech můj syn špatně spadl a momentálně leží v nemocnici v Praze... Zítra jsme se měli vrátit domů, ale nevím, co teď budeme dělat," napsal na Twitteru fandův otec Alex.

Fanoušci West Hamu založili sbírku na portálu GoFundMe, ve které se doposud vybralo přibližně 100 000 korun.

Finálový duel doprovázely výtržnosti. Policie v souvislosti se čtvrtečním zápasem obvinila jednoho fanouška z násilí proti úřední osobě, stíhán je na svobodě a v případě odsouzení mu hrozí až šest let vězení. Dva fanoušci jsou ještě v policejní cele.

Reklama