Hlavní obsah

Brutální napadení bývalého českého reprezentanta v Barceloně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Brutální napadení. Bývalý český reprezentant Martin Fenin se stal terčem útoku v Barceloně, kam ve čtvrtek vyrazil fandit Eintrachtu Frankfurt se svojí ženou. Fotbalista, který momentálně hraje pražskou I.A třídu za Řeporyje, se šíleným zážitkem pochlubil na sociálních sítích. „Bohužel jsem to já a moje žena," stojí v příspěvku z instagramu hráče. Video ukazuje, jak Fenina po utkání Evropské ligy brutálním kopem sestřelí na ulici fanoušci.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Bývalý fotbalový reprezentant Martin Fenin hraje v pražském klubu FK Řeporyje.

Článek

„Po zápase na Nou Campu jsme byli napadení a následně jsme 36 hodin strávili uvěznění na policejní stanici v těch největších sračkách. Na zemi, bez jídla, pouze s pitím," napsal na sociálních sítích fotbalista a vše doprovodil vzkazem: „Bravo Barca, Bravo Espaňa."

Na utkání se přitom moc těšil. Už dopředu avizoval, že na Camp Nou vyrazí podpořit spolu se ženou fotbalisty bundesligového klubu, kde také v minulosti sám působil. „Večer hraje můj Eintracht proti Barceloně. Nebude to ledajaký zápas. Fanoušci Frankfurtu chtějí zlomit svůj rekord, kdy před dvěma lety přiletělo do Milána 25 tisíc lidí a teď tu má být 35 tisíc lidí a víc. V Barceloně. přitom oficiálně má lístky jen pět tisíc fanoušků," napsal držitel stříbrné medaile z MS hráčů do 20 let.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Martin Fenin (@martin.fenin_official)

"To se nedá popsat ani chápat, to si musíte zažít. To jsou dva plný stadiony v Edenu, nebo na Letný," těšil se Fenin na to, jak si zápas užije.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Martin Fenin (@martin.fenin_official)

Frankfurt měl v hledišti nakonec skutečně převahu, Barcelonu nakonec i dokázal vyřadit. Vzpomínky českého fotbalisty však budou úplně jiné. Krásný zážitek ze stadionu určitě přehluší nechutné události po utkání.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.