Hlavní obsah

Další nakřáplý nos. Karma je zdarma, smáli se slávisté zlomyslně spoluhráči

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poněkud bolavá „móda“. Trenér Jindřich Trpišovský, který kvůli zlomenému nosu neodjel na pohárové pokračování slávistů do Tiraspolu, není sám, kdo má v táboře červenobílých podobný problém. Ivan Schranz ovšem i přes trable do Moldavska odjel a bude připraven nastoupit.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ivan Schranz ze Slavie na archivním snímku z utkání proti Zorje Luhansk.

Článek

Video, které se na slávistických sítích objevilo po víkendovém ligovém utkání s Budějovicemi a před odletem na další pohárové utkání, připomnělo problém. Schranze s nakřáplým nosem si dobírali spoluhráči Jan Bořil a Ondřej Kolář.

„Smál ses trenérovi, že má zlomenej nos, karma je zdarma,“ připomínala smějící se dvojice aktuální dění z červenobílého zákulisí. „Má zlomenej rypáček a jede taky na rovnání,“ halekala poněkud zlomyslně na videu.

„Řekni, jak to bylo, smál ses trenérovi?“ nedávali spoluhráči pokoj Schranzovi, vše se ovšem odehrálo v rovině vtípků. „Určitě ne víc než ty,“ obrátil se Schranz také vcelku zvesela na Koláře.

O pár hodin později Slavia potvrdila, že slovenský univerzál zamířil do Tiraspolu i přes to, že v nejbližších dnech musí počítat s vyhlídkou, že do boje zasáhne leda tak s obličejovou maskou.