Hlavní obsah

Konflikt s rozhodčím. Slávista viděl v tunelu červenou kartu

Praha
Aktualizováno

Sotva se do sestavy Slavie vrátil po incidentu na hřišti skotských Rangers obránce Ondřej Kúdela, který od UEFA dostal trest za údajný rasismus, už musí český mistr řešit další problém. Po čtvrtečním utkání čtvrtého předkola Evropské ligy byl totiž po skončení duelu potrestán v tunelu červenou kartou Jakub Hromada. Informuje o tom Slavia na sociálních sítích. Slovenský fotbalista obdržel trest za neadekvátní reakci směrem k rozhodčímu.

Fotbalisté pražské Slavie podlehli Legii Varšava a EL si nezahrajíVideo: O2 TV Sport

 
Článek
Fotogalerie

Já jsem to pokazil, kál se Tecl, když Slavia vyklidila pozice v Evropské lize

Střelec gólu Slavie Ekpai po utkání ve Varšavě.

Obránce Slavie David Zima hodnotí zápas ve Varšavě

Po skončení utkání, v němž Pražané prohráli 1:2 a nepostoupili, byl slovenský reprezentant v tunelu k šatnám potrestán za neadekvátní reakci směrem k rozhodčímu Arturu Soaresovi Diasovi. Hromada bude Slavii chybět v úvodu skupiny Evropské konferenční ligy, výše trestu zatím není známá.

Portugalský sudí už po třech minutách vyloučil Holeše za to, že se kousek od vápna dopustil ostrého šlapáku proti stojné noze protihráče. Trenér Slavie Jindřich Trpišovský uznal, že se jednalo o oprávněnou červenou kartu. Jeho svěřenci v oslabení neudrželi vedení 1:0, po dvou gólech po změně stran prohráli 1:2 a po domácí remíze 2:2 z minulého týdne do hlavní fáze Evropské ligy neprošli.

Pražané si zahrají pouze skupinu nově vzniklé Evropské konferenční ligy a v jejím úvodu budou v Holešovi s Hromadou postrádat dva defenzivní střední záložníky.

Reklama