Hlavní obsah

Lístky na Chelsea podle nových pravidel. Spravedlivější systém nás nenapadl, píše Tvrdík

Praha

Bude to obrovská událost. Až se 11. dubna ozve úvodní hvizd prvního čtvrtfinálového zápasu Evropské ligy mezi Slavií a Chelsea, domácí tým požene do boje podobně jako se Sevillou až po střechu narvaný Eden. A boj o lístky bude stát za to. Zájem je tak obrovský, že předseda představenstva úřadujícího lídra české ligy Jaroslav Tvrdík přišel s upřesňujícími informacemi týkajícími se právě prodeje vstupenek na fotbalový svátek.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Slavie se opět mohou těšit na vyprodaný Eden.

Článek

Podle prvotních informací, které na svém twitterovém účtu zveřejnil místopředseda Slavie Tomáš Syrovátka, budou mít dle zvyklostí přednostní právo na nákup vstupenek, navíc za snížené ceny, permanentkáři. Do této doby si majitelé celosezonních vstupenek mohli koupit na osobu dva lístky, to se však nyní částečně mění.

"Prodej lístků na Chelsea permanentkářům bude zahájen v pondělí 25. 3. 2019 ve 12:00. Čas pro cca 9000 fans k zakoupení jednoho lístku bude do čtvrtka 28. 3. 2019 do 12:00. Poté do pondělí 1. 4. 2019 bude možnost koupit druhý lístek. Spravedlivější systém v tomto šílenství nás nenapadl," psal na twitterovém účtu Jaroslav Tvrdík.

Držitelé permanentek si tak budou moci zakoupit vstupenky na Tribunu Sever za 700 korun, východní tribuna je vyjde na 1250 korun, pokud si budou chtít fotbalový svátek vychutnat z hlavní tribuny, sáhnou do peněženky pro 1630 korun.

"Ostatní" fanoušci pak za Tribunu Sever zaplatí 1190 korun, východní část je vyjde na 1880 a hlavní tribuna pak na 2180 korun.

Reklama

Související témata: