Hlavní obsah

VIDEO: Zoufalý Stoch, v zápase zazdil dvě penalty! To se mi ještě nestalo, naříká

Soluň

Čtvrteční večer fotbalistovi Miroslavu Stochovi z paměti hned tak nevymizí. Slovenský záložník PAOK Soluň v prvním poločase utkání 3. kola skupinové fáze Evropské ligy proti izraelskému Maccabi Haifa neproměnil hned dvě penalty! Řecký tým přesto nakonec slavil vítězství 3:2, český útočník Tomáš Necid utkání sledoval jen z lavičky.

Stoch neproměnil dvě penalty

 
Článek

„Tohle se mi ještě nikdy nestalo. A pevně věřím, že už ani nestane," citoval čtyřiadvacetiletého slovenského reprezentanta server šport.sk. PAOK doma prohrával po dvaceti minutách o dvě branky a Stoch v 39. minutě přihrál Ninisovi na vyrovnávací gól na 2:2 z rohu, který následoval těsně po jeho prvním neproměněném pokutovém kopu.

Těsně před přestávkou měl rodák z Nitry dostat svůj celek do vedení. Odvážně se postavil k exekuci další penalty, zkusil tentokrát opačnou stranu, ale i s jeho druhým pokusem si gólman Saranov poradil. Nakonec rozhodl o výhře domácích v 67. minutě Salpingidis a PAOK  se se sedmi body vyhřívá v čele tabulky skupiny L.

„Jsem nesmírně šťastný, že mě mužstvo i diváci po neproměněných penaltách podrželi a neustále fandili," dodal Stoch, jenž patřil k nejaktivnějším hráčům domácích a při odchodu ze hřiště v 87. minutě se dočkal i přes své dvojí zaváhání mohutných ovací.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články