Hlavní obsah

Celtic zřejmě nedoplatí přestup Mišůna a vrátí ho Příbrami

PRAHA

Český fotbalista Milan Mišůn po dvou letech možná skončí v Celtiku Glasgow. Lídr skotské ligy se rozhodl využít klauzuli ve smlouvě s Příbramí a nehodlá doplatit stanovenou smluvní částku. Člen širšího kádru reprezentace do 21 let by tak znovu patřil Příbrami, jejímž je odchovancem.

Článek

"Je to trochu zarážející. Ještě na schůzce 30. srpna nás trenér Neil Lennon ujišťoval, že pro Celtic je Milan třetím stoperem a že částku za něj stoprocentně doplatí, protože o něj moc stojí," řekl hráčův agent Ondrej Chovanec. "Nyní bude Celtic jednat s Příbramí, zda částku přeci jen doplatí, či zda bude Příbram jednat s třetí stranou o Milanově přestupu," dodal.

Dvacetiletý Mišůn přišel do Celtiku v zimě 2009. Po půlroce měl našlápnuto do hlavního kádru, přibrzdilo ho však zranění. Po něm čekal na šanci marně. Na hostování ho chtěly anglické druholigové celky Watford či Middlesborough, které ho dlouhodobě sledují. "Zájem registruji i z Německa, ale také z české ligy," dodal Chovanec.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.