Hlavní obsah

Milan Černý skóroval v turecké lize ve třetím zápase po sobě

ANKARA

Český záložník Milan Černý potvrdil mimořádnou střeleckou formu a v turecké fotbalové lize se trefil ve třetím zápase za sebou. Po předchozích dvou remízách branka slávistického odchovance poprvé znamenala vítězství, Sivasspor vyhrál nad Samsunsporem 3:2.

Foto: Jan Tauber

Milan Černý se blýskl gólem v Turecku.

Článek

Třiadvacetiletý fotbalista dnes skóroval v 19. minutě, když se k němu dostal míč v jednoduché pozici po autovém vhazování. V té době už odpovídal na branku hostujícího Bancého. Ještě do poločasu zvrátil výsledek Grosicki a po brance Nase stačil za Samsunspor už jen snížit na konečných 2:3 znovu Bancé.

Hůř bude na dnešní vítězný zápas vzpomínat stoper Jakub Navrátil, který krátce před Černého gólem po nárazu do tyče musel vystřídat. Na posledních jedenáct minut nastoupil další obránce domácích Tomáš Rada.

Za Galatasaray Istanbul nastoupili proti Manisasporu český reprezentační útočník Milan Baroš i obránce Tomáš Ujfaluši. Při vítězství 1:0 se ale do statistik zapsal jen Ujfaluši žlutou kartou.

Turecká fotbalová liga - 17. kolo:
Antalyaspor - Fenerbahce 0:0, Kayserispor - Ankaragücü 3:0, Mersin - Eskisehirspor 0:0, Galatasaray - Manisaspor 1:0, Sivasspor - Samsunspor 3:2 (za domácí gól Černý).

Reklama

Související témata: