Hlavní obsah

Nejprovokativnější oslava gólu. Hráč „střílel“ fanoušky soupeře

Originální oslavy vstřeleného gólu se většinou u fanoušků setkávají s vlídným přijetím. Brazilský fotbalista Yago Cariello Ribeiro z Portimonense však pořádně přestřelil a místo pochvaly se setkal s kritikou. Po své brance na 2:1 proti Guimaraes totiž rohovým praporkem předstíral, že střílí do fanoušků soupeře. Jeho chování se příznivcům hostí pochopitelně nelíbilo, pobouřil však i samotné hráče, kteří si to s ním chtěli vyříkat z očí do očí.

Foto: @CabineSport

Yago Cariello Ribeiro nevkusně oslavuje svůj gól do sítě Guimaraes.

Článek

Třiadvacetiletý brazilský fotbalista Yago Cariello vyvolal v zápase nejvyšší portugalské ligy s Guimaraes značné pobouření. A ani ne tak svou povedenou hlavičkou, kterou zvyšoval na 2:1 a pro Portimonense zajistil vítězství, ale tím, co následovalo.

Podle mnohých to totiž přehnal s oslavou své trefy. Nejprve totiž předváděl „pistolky" směrem k fanouškům hostů, a pak na ně „střílel" rohovým praporkem. Naštvaní příznivci začali jeho směrem házet kelímky a zasypali ho salvou zřejmě ne úplně slušných slov.

Značně vytočení byli i samotní hráči Guimaraes, kteří se ho pokoušeli konfrontovat. Cariello si pak zřejmě uvědomil, že to přehnal a zdviženýma rukama omluvně gestikuloval. Uklidňovali ho i jeho spoluhráči. Bylo to však marné, Brazilec za své chování vyfasoval žlutou kartu. Na závěr zápasu to však nemělo vliv.

Reklama

Související témata: