Hlavní obsah

Slavia líčí na další posilu. Vrátí se do Edenu bývalá hvězda, která se nakazila koronavirem?

Praha

Jedno jméno střídá druhé. Fotbalová Slavia vypadá jako nenasytná šelma, která pořád nemá dost. Podle serveru iSport.cz si vyhlédla další posilu. Údajně je ve hře návrat slovenské hvězdy Miroslava Stocha z řeckého PAOKu. Obě strany jsou v kontaktu, situaci brzdí fakt, že se třicetiletý záložník nakazil nemocí Covid-19.

Foto: Sport.cz

Miroslav Stoch v dresu PAOK Soluň.

Článek

Stoch už ve Slavii odkroutil dvě sezony, v sešívaném dresu oslavil i mistrovský titul. Z Edenu se pakoval v létě 2019, teď je ale podle všeho možné, že se vrátí do kádru úřadujících českých mistrů. Podle médií je hráč, který v minulosti působil v Chelsea, Twente Enschede či Fenerbahce, s vedením vršovického klubu na dálku v intenzivním kontaktu.

Osobní kontakt zatím není možný. Slovenský reprezentant totiž na twitterovém účtu přiznal, že se mu povedlo nakazit nemocí Covid-19. „Jak někteří z vás možná vědí z médií, v našem týmu byl diagnostikován pozitivní test covid-19. Bohužel, ten šťastlivec jsem byl já," napsal Stoch na svém instagramovém účtu.

Vzápětí fanoušky uklidnil, že nemoc u něj nemá žádný děsivý průběh a vše je bez komplikací. „Nebojte se, cítím se dobře, nemám žádné problémy a jsem si jistý brzy budu zpátky na hřišti. Díky Bohu, že moje rodina, spoluhráči a další lidé z mého okolí byli opakovaně testováni negativně. Řídím se pravidly doktorů a zůstávám doma v bezpečí," dodal.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložník Miroslav Stoch (vpravo) zažil v dresu Slavie hodně fotbalové radosti.

Reklama

Související témata: