Hlavní obsah

To pobaví! Traktorista vykouzlil na fotbalovém trávníku zvláštní obrazec

Almelo

Na sítích bylo o čem debatovat. A bylo to vcelku na veselou notu. Světlo světa spatřují v těchto dnech obrázky z utkání nizozemské fotbalové ligy Heracles – Groningen (1:4). I do země tulipánů dorazila zima, a tak na hřiště vyrazil odklidit sněhový poprašek traktor. Dílo jeho řidič jaksi nedokončil. Nebo snad dokončil? Na trávníku každopádně zůstala část plochy neshrabaná a divákům se tak nabízel pohled na zajímavý obrazec.

Traktorista vykouzlil podivuhodný obraz na trávníku

 
Článek
Fotogalerie

Nejen téměř 13 000 fanoušků v hledišti mohlo sledovat výsledek poločasové úpravy trávníku. Záběry z Polman Stadium ve městě Almelo se rozletěly do světa a patřičné komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat. Obrazec připomínající pohlavní orgán samozřejmě rozvíjel další tvůrčí iniciativy a úvahy.

Možná to jen traktorista nestihl všechno shrnout a rozhodčí ho vyhnal z hrací plochy moc brzy. Třeba v tom byl záměr, jak spekulují přispěvatelé do různých diskusí. Jestli ano a jestli tím chtěl správce naznačit, co si třeba myslí o domácích hráčích, kteří o půli prohrávali 0:3, pak v Heraclesu teď asi nepanuje zrovna přátelská atmosféra.

Reklama

Související témata: