Hlavní obsah

Urychleně ho stáhli ze hřiště. Hvězdě PSG se do domu vloupali zloději a ohrožovali jeho rodinu

Chvíle strachu o nejbližší prožíval v neděli hvězdný záložník PSG Ángel di María. Kouč Pařížanů Mauricio Pochettino ho stáhl ze hřiště v 62. minutě utkání s Nantes, protože se do Argentincova domu vkradli zloději. V objektu navíc během zločinu byla přítomna Di Maríova rodina. Obětí vloupání se v průběhu zápasu stali i rodiče kapitána Marquinhose.

Foto: Gonzalo Fuentes, Reuters

Záložník PSG Ángel di María se stal během utkání s Nantes obětí zločinu, ze hřiště spěchal rovnou za rodinou.

Článek

Francouzští mistři nečekaně padli 1:2 s Nantes. Výsledek nedělního klání nejspíš výrazně ovlivnilo i drama, které se v tu dobu odehrávalo v domech hvězdných fotbalistů.

Maskovaní lupiči vnikli do Di Maríovy vily navzdory tomu, že v objektu byla jeho manželka a jeho dvě malé děti. Podle zahraničních médií naštěstí nedošlo k násilí a zloději záložníkovi pouze vyprázdnili sejf, ze kterého si odnesli šperky a hodinky.

Dramatičnost nedělního urychleného střídaní podporovaly i zprávy francouzských serverů, které psaly o tom, že Di Mariíova manželka a děti byly na krátkou chvíli uneseny.

„Samozřejmě jsme zklamaní, že jsme ztratili tři body. Ale týmem otřásly záležitosti, o kterých pravděpodobně víte. Není to výmluva, ale byly tam nefotbalové věci, které druhý poločas ovlivnily," řekl po utkání Pochettino.

Obětí vloupání se stal i kapitán Marquinhos, v jehož domě se během zločinu nacházeli jeho rodiče a mělo dokonce dojít k násilí. Vše se ale naštěstí nakonec obešlo bez zranění.

Di Maríu vykradli už během jeho působení v Manchesteru United v roce 2015. Fotbalistova manželka tehdy v reakci na to smazala ze sociálních sítí všechny fotografie, na nichž byl jejich domov.

Reklama

Související témata: