Hlavní obsah

VIDEO: Mladý Francouz vstřelil neobvyklý gól. Diváky neúcta k soupeři naštvala

Remeš

Čtyři góly, triumf fotbalistů Rennes, a také jeden ponižující moment přinesl na stadiónu v Remeši závěrečný duel 38. kola francouzské ligy. Útočník hostů Paul-Georges N´Tep skóroval hodně neobvyklým způsobem a soupeře i jeho fanoušky tím řádně rozohnil.

Fotbalista N´Tep vstřelil neobvyklý gól.

 
Článek

Vše se seběhlo v 59. minutě. Hráči Rennes drželi vedení 2:0. Obránce Mandi poslal brankáři Agassovi slabou malou domů. Gólman chtěl vše napravit a vyběhl až před pokutové území s cílem odkopnout míč do bezpečí.

Jenže N´Tep byl velmi rychlý a těsně před Agassem si balón lehce postrčil do strany. Před jednadvacetiletým forvardem se rázem otevřel zcela volný prostor a zívající prázdná brána.

N´Tep mohl kdykoli vystřelit a začít s gólovými oslavami. Jenže on všechny překvapil. Doběhl totiž až k brankové čáře, kde si míč zastavil, klekl na kolena a furiantsky ho hlavou trkl do sítě.

Neúcta k protivníkovi domácí fandy vytočila a N´Tep si vyslechl ohlušující pískot. O tři minuty později jej trenér ze hřiště stáhl a místo něj poslal na trávník Juliéna Féreta.

Fotbalisté Rennes nakonec zvítězili v utkání 3:1 a v tabulce obsadili konečné dvanácté místo. O dva body více nasbírala Remeš a skončila jedenáctá.

Reklama

Související témata: