Hlavní obsah

Fotbalisté Walesu nastoupí proti Česku bez záložníka Ramseyho

Cardiff

Fotbalisté Walesu se v úvodu kvalifikace o postup na mistrovství světa 2022 v Kataru, v níž narazí i na českou reprezentaci, budou muset obejít bez záložníka Aarona Ramseyho. Třicetiletý hráč Juventusu Turín přijde kvůli zranění i o kvalifikační duel s Belgií a přípravný zápas s Mexikem. Informovali o tom zástupci svazu.

Foto: Luca Bruno, ČTK/AP

Záložník Juventusu Aaron Ramsey bude chybět reprezentaci Walesu v úvodu kvalifikace MS 2022.

Článek

Ramsey se před týdnem objevil v nominaci, přestože už v tu dobu ho trápilo poraněné stehno. Do posledních dvou ligových duelů Staré dámy kvůli tomu nezasáhl.

Wales rozehraje kvalifikaci ve středu v Lovani. O tři dny později ho v Cardiffu čeká Mexiko a v úterý 30. března tým trenéra Jaroslava Šilhavého. Zbylými soupeři v kvalifikační skupině E jsou Bělorusko a Estonsko, s nímž začnou Češi.

Drakům bude rovněž chybět trenér Ryan Giggs. Bývalý dlouholetý hráč Manchesteru United byl v listopadu zatčen kvůli rušení pořádku ve svém domě a byl obviněn z napadení, vinu odmítl. Stejně jako při minulých reprezentačních zápasech v listopadu převezme Giggsovy povinnosti jeho asistent Robert Page.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: