Hlavní obsah

Prsíčka a bomba jako z učebnice. Obránce porazil ligou protřelé borce

Praha

Téměř čtyřicet procent hlasujících čtenářů Sport.cz rozhodlo. O nejhezčí gól víkendu z přelomu září a října se postaral Ivan Blahoudek. Čtyřicetiletý obránce TJ Přeštice se blýskl v divizi A a je prvním uchazečem o říjnový Fortuna Gól snů.

Ivan BlahoudekVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Největším soupeřem vítěze byl Lukáš Martínek z SK Skalice u České Lípy, jehož precizní přímý kop z libereckého přeboru podpořilo 33 procent čtenářů.

Přeštický Ivan Blahoudek ovšem oslovil ještě víc fanoušků. Zkušený obránce zachytil nevydařený odkop soupeře na prsa, míč si hbitě zpracoval a razantně nasměroval za gólmana.

Životní trefou trumfl i Jiřího Mliku a Martina Bočka, dva borce se zkušenostmi z první ligy.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

Reklama

Související témata: