Hlavní obsah

Barcelonské hvězdě ruply nervy. Na ulici vystartovala po teenagerovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovní přestřelkou skončil incident mezi obráncem Barcelony Inigem Martínezem a neznámým mladíkem, pravděpodobně fanouškem konkurenčního týmu, který měl dvaatřicetiletého fotbalistu urážet. Video z incidentu se objevilo na sociální síti X. Je na něm vidět, jak barcelonský stoper teenagerovi důrazně domlouvá.

Foto: Profimedia.cz

Obránce Barcelony Inigo Martínez v ligovém utkání s Atlétikem Madrid

Článek

Není zcela jasné, co přesně incidentu předcházelo. Ze záběrů je patrné, jak rozzuřený fotbalista, který v posledním ligovém duelu s Las Palmas nastoupil v základní sestavě Barcelony, vylézá z vozu a míří za mladíkem. „To bylo naposled,“ říká pak chlapci.

Ze slov samotného fotbalisty vyplývá, že mladík měl Martíneze urážet. „To bylo naposledy, co ze mě ty a tvůj kamarád děláte blázna. Naposledy, co mě urážíš,“ říká fotbalista zvýšeným hlasem v bezprostřední blízkosti chlapcova obličeje.

Mladík je následně odveden jedním ze svých kamarádů, načež barcelonský obránce nastoupí zpět do vozidla. Chlapec má být fanouškem Realu Madrid. Španělský reprezentant Martínez se do Barcelony přesunul jako volný hráč loni v létě. Za katalánský velkoklub doposud odehrál 19 utkání.

Reklama

Související témata: