Hlavní obsah

Barcelona - Cádiz 2:0Fotbalisté Barcelony porazili Cádiz a dál vedou o osm bodů před Realem

Aktualizováno

Fotbalisté Barcelony v nedělním 22. kole španělské ligy zvítězili doma nad Cádizem 2:0. Vyhráli posedmé v řadě a na druhý Real Madrid mají stále náskok osmi bodů.

Článek

Katalánský velkoklub uspěl díky dvěma brankám v závěru prvního poločasu. Nejprve se trefil Roberto a v nastavení přidal svůj 15. gól v sezoně nejlepší ligový střelec Lewandowski.

Barcelona ve 22 kolech udržela 17 čistých kont a obdržela pouze sedm branek, čímž v obou případech pokořila historické rekordy.

Atlético Madrid zvítězilo doma nad Athleticem Bilbao 1:0 a bodovalo už pošesté v řadě, z toho čtyřikrát vyhrálo. Jedinou branku utkání dal v 73. minutě Griezmann. Atlético je v tabulce čtvrté s náskokem čtyř bodů na pátý Betis Sevilla. Bilbao je sedmé.

Fotbalisté Vallecana remizovali doma s FC Sevilla 1:1. Za hosty se prvním poločase trefil Suso, v 65. minutě vyrovnal Lejeune. Vallecano díky prohře Bilbaa zůstalo šesté a drží poslední pohárovou příčku.

Espaňol Barcelona zvítězil na hřišti posledního Elche 1:0 díky Darderově brance v nastavení. Domácí od 81. minuty hráli bez vyloučeného Carmony.

Španělská fotbalová liga - 22. kolo
Elche - Espaňol Barcelona 0:1 (90.+3 Darder)
Vallecano - FC Sevilla 1:1 (65. Lejeune - 30. Suso)
Atlético Madrid - Bilbao 1:0 (73. Griezmann)
FC Barcelona - Cádiz 2:0 (43. Roberto, 45.+1 Lewandowski)

Reklama