Hlavní obsah

Horkokrevný Simeone musel na tribunu. Incident svaloval na podavače míčů

S fotbalisty to umí na výbornou, teď však impulzivní kouč Atlétika Madrid Diego Simeone čelí obvinění, že navedl někoho ze svého realizačního týmu k neférovému činu. Sobotní zápas, který Colchoneros vyhráli nad Málagou 1:0, poznamenalo vhození míče při hostujícím protiútoku.

Simeone musel kvůli vhozenému míči na tribunu.

 
Článek
Fotogalerie

Krátce před poločasovou přestávkou a za bezbrankového stavu, se hráči Málagy řítili do nebezpečného protiútoku. Od střídačky Atlétika v tu chvíli přiletěl na hřiště druhý míč, hlavní rozhodčí ale hru nepřerušil. Následně však vyloučil argentinského trenéra na tribunu.

Podle španělských médií Simeone navedl své podřízené, aby kontr Málagy zastavili. Colchoneros se totiž stále přetahují s Barcelonou a Realem o mistrovský titul. „Míč ale hodil podavač," snažil se Simeone celou věc bagatelizovat. Realizační tým Atlétika však usvědčily televizní záběry.

Argentinec dostal červenou kartu, je totiž zodpovědný za dění na střídačce. Trest vzal korektně, překvapivě nereagoval emotivněji. Simeonemu nicméně hrozí, že nebude smět v závěrečných třech kolech La Ligy koučovat svůj tým.

Reklama

Související témata: