Hlavní obsah

Hvězdě Barcelony vykradli dům během ligového zápasu, uvnitř byla její rodina

Barcelona/Praha

Hodně nepříjemná záležitost potkala fotbalistu Barcelony Ansu Fatiho a jeho rodinu. Během sobotního kola španělské La Ligy se do domu devatenáctiletého útočníka vloupali zloději. Fati tou dobu z lavičky náhradníků sledoval, jak jeho spoluhráči na Camp Nou porazili Espaňol 1:0. V době krádeže se v objektu nacházela fotbalistova rodina.

Foto: Valentyn Ogirenko, Reuters

Útočník Barcelony Ansu Fati. Archivní foto

Článek

Podle španělského deníku La Vanguardia se lupiči vloupali do domu přes horní patro a odnesli peníze, šperky a luxusní hodinky. Fotbalistova rodina byla tou dobou v přízemí a sledovala v televizi zápas Barcelony.

Příbuzní Fatiho pak z horního patra uslyšeli rámus, zavolali proto policii. Když ta dorazila na místo, zločinci už byli i s lupem pryč.

K neštěstí Fatiho objekt tou dobou nebyl nijak zabezpečen a vypnutý byl i kamerový systém. Ve snaze dopátrat pachatele tak bude mít policie značně ztíženou pozici.

Krádeže v luxusních sídlech hvězd fotbalových trávníků jsou poměrně častým jevem. Něco podobného se nedávno přihodilo například fotbalistovi PSG Ángelu di Maríovi nebo záložníkovi Leminymu z Nice.

Reklama

Související témata: