Hlavní obsah

Ronaldo se po vyřazení z MS připravuje v tréninkovém centru Realu Madrid

Kapitán portugalské fotbalové reprezentace Cristiano Ronaldo se po vyřazení ve čtvrtfinále mistrovství světa začal individuálně připravovat v tréninkovém centru svého bývalého klubu Realu Madrid. Podle španělských médií návrat hvězdného útočníka do "Bílého baletu" není ve hře a pouze se zde udržuje v kondici. Sedmatřicetiletý Ronaldo je volným hráčem po listopadovém rozvázání smlouvy v Manchesteru United.

Foto: Petr David Josek, ČTK/AP

Zklamaný Cristiano Ronaldo po zápase s Marokem

Článek

Ronaldovi se turnaj v Kataru nepovedl. Sice jako první hráč skóroval na pátém světovém šampionátu, ale k proměněné penaltě v úvodním utkání s Ghanou už další branku nepřidal. Historicky nejlepší reprezentační kanonýr navíc vypadl z portugalské základní sestavy a po nečekané čtvrtfinálové porážce 0:1 s Marokem opouštěl hřiště v slzách.

Média spekulovala, že kvůli své nové roli v týmu vyhrožoval předčasným odletem z dějiště MS, což ale popřeli kouč Fernando Santos i samotný Ronaldo. Pětinásobný držitel Zlatého míče také vyloučil informaci, že se už v průběhu šampionátu dohodl na lukrativním angažmá s klubem an-Nasr ze Saúdské Arábie.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Sestřih čtvrtfinálového utkání MS Maroko - PortugalskoVideo: Česká televize

V madridském sportovním komplexu Valdebebas začal Ronaldo trénovat díky dobrým vztahům s Realem. V jeho dresu během let 2009 až 2018 mimo jiné čtyřikrát vyhrál Ligu mistrů a stal se historicky nejlepším střelcem klubu s 450 soutěžními góly.

Reklama