Hlavní obsah

Skandál ve Španělsku! „Fanoušci“ chtěli přejet hráče soupeře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Madrid/Praha

Fanoušci mívají dost vyhraněné názory vůči fanouškům či hráčům konkurenčních týmů. Často dojde ke rvačkám či slovním útokům, ale to, co se stalo ve Španělsku, už je za hranou. Po zápase čtvrté ligy mezi CD Quintanar a CD Atletico Tomelloso chtěli „fanoušci“ prvního jmenovaného týmu přejet hráče soupeře.

Foto: @Ruben__Romera, Twitter

Hráči Tomellosa. Ilustrační foto.

Článek

Zápas skončil vítězstvím Quintanaru 1:0, hráči včetně realizačního týmu Tomellosa se krátce poté vydali k autobusu. Jenže tam nastal šok. Dvě osoby se v SUV pokusily hráče přejet. Podle některých informací šlo o fanoušky vítězů, kteří po nehodě z místa utekli.

Klub vydal prohlášení, ve kterém uvádí, že byli zraněni tři lidé. „Naše fyzioterapeutka Marta, náš kustod José a hráč José Luis Gallego," uvedl klub. Zranění by naštěstí neměla být vážná. Podle policie byli pachatelé již identifikováni.

Tým Quintanaru vyjádřil zděšení nad tím, co se stalo. „Incidentu, který se vymyká naší klubové filozofii upřímně litujeme a jsme rádi, že se nic vážného nestalo," stojí v jejich prohlášení.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články