Hlavní obsah

Z Barcelony za oceán? Hvězdný útočník odhalil plány

Barcelona

Na Camp Nou mu za pár týdnů teprve doběhne první rok pětileté smlouvy, přesto hvězdný Antoine Griezmann už myslí i na budoucnost. Útočník Barcelony odtajnil své plány, úspěšnou fotbalovou dráhu by za pár let rád zakončil v zámořské MLS!

Foto: Profimedia.cz

Antoine Griezmann patří k největším hvězdám španělské ligy

Článek

„Triumf v La Lize a Lize mistrů s Barcou je mým snem i cílem," citoval server deníku Los Angeles Times francouzského mistra světa z roku 2018. "A pak vyhrát cokoliv co přijde. Bude se konat mistrovství světa v Kataru a potom bych rád odešel do MLS," pokračoval.

„Nevím, v jakém týmu, ale já tam opravdu chci hrát. Chci ukončit svou kariéru ve Spojených státech, být výraznou součástí některého z mužstev a bojovat o titul," svěřil se 29letý snajpr, který má vedle světového zlata ve sbírce také stříbro z domácího ME.

Atlétiku Madrid pak před dvěma lety pomohl k vítězství v Evropské lize a před šesti lety ovládl s Rojiblancos i španělský Superpohár.

Jeho nejbližší cíl je však jasný, získat s katalánským gigantem příští sobotu tři body na půdě Mallorky. Právě na největším z Baleárských ostrovů nastoupí jeho tým k prvnímu ligovému duelu po koronavirové pauze.

Reklama