Hlavní obsah

Arsenal je fantastický, ale stejně jsme je přejeli, těšilo Ronalda

PRAHA

Výhodnou pozici do odvety si vypracovali fotbalisté Manchesteru United poté, co v úvodním klání semifinále Ligy mistrů vyhráli nad Arsenalem 1:0, když se v první půli trefil John O´Shea. To dodalo sebevědomí Rudým Ďáblům, kteří věří, že na půdě soupeře za týden budou slavit postup. „V celém zápase jsme dominovali,“ řekl po těsné výhře domácí hráč Cristiano Ronaldo.

Článek

„Výhra se vždycky počítá, takže 1:0 bereme,“ přiznal Ronaldo, jenž se ve druhém poločase uvedl parádní střelou, která skončila na břevně Almuniovy branky. „Víme, že jsme mohli dát víc gólů, ale bohužel jsme nedali,“ řekl pro Sky Sports současný nejlepší fotbalista světa Ronaldo.

Manchester dominoval

O tom, kdo hrál v utkání prim, má reprezentant Portugalska jasno. „V celém zápase jsme dominovali,“ řekl talentovaný ofenzivní záložník Rudých ďáblů. „Arsenal je fantastické mužstvo, které dokáže dlouho držet míč, ale tentokrát jsme jim toho příliš nedovolili,“ těšilo po zápase Ronalda.

„Musíme si věřit, že stejně dokážeme hrát i na hřišti soupeře a že se nám podaří skórovat,“ přeje si čtyřiadvacetiletý obávaný střelec. Jsem si jistý, že si na Emirates Stadium pár příležitostí vypracujeme. Určitě ale musíme Arsenal respektovat, protože má velice vyspělý kádr a zkušeného trenéra,“ dodal Ronaldo.

Almunia s pochvalou

Slova chvály si nejen od spoluhráče Toureho vysloužil brankář Arsenalu Almunia, jenž udržel naděje na postup Kanonýrů několika povedenými zákroky. „Almunia předvedl skvělý výkon a udržel nás ve hře,“ řekl reprezentant Pobřeží slonoviny. „Věřím, že v odvetě budeme lepší, navíc doufám, že budou už opět k dispozici Clichy a Van Persie,“ dodal Toure.

Jeden z hrdinů zápasu gólman hostů Almunia věří, že se Manchester United dá porazit. „Během prvního poločasu jsem musel být ve velké pohotovosti, ale s tím se musí počítat, když přijedete na Old Trafford,“ řekla jednička v brance Arsenalu. „Ve druhém poločase ale domácím odešly síly a my ukázali, že Manchester můžeme porazit,“ dodal.

Reklama

Související témata: