Hlavní obsah

Bláznivý fanoušek naháněl Ronalda, zasahovat musela pořadatelská služba

Manchester/Praha

Hrdina středečního duelu fotbalové Ligy mistrů na Old Trafford mezi Manchesterem United a Atalantou Bergamo (3:2) Cristiano Ronaldo se po závěrečném hvizdu dostal do nepříjemné situace. Šílený fanoušek, který přeskočil reklamní bannery a vběhl na trávník, se po honičce s pořadatelskou službou pokusil ukořistit Portugalcův dres. Stewardům se vetřelce nakonec podařilo zpacifikovat. Video s incidentem naleznete uvnitř článku.

Foto: Phil Noble, Reuters

Poblázněný fanoušek nahání fotbalistu Manchesteru United Cristiana Ronalda, zasahovat musela pořadatelská služba.

Článek

Fotbalisté United ve 3. kole skupinové fáze Ligy mistrů hostili italské Bergamo a v prvním poločase se duel pro Rudé ďábly vyvíjel katastrofálně, když do kabin odcházeli s dvougólovým mankem.

Jenže svěřenci Oleho Gunnara Solskjaera v druhém dějství zabrali, duel vyrovnali a devět minut před koncem základní hrací doby rozhodl hlavičkou hvězdný Ronaldo. Fanoušci byli u vytržení, jeden z nich si chtěl ze zápasu odnést domů vzácný suvenýr, jenže to se mu vůbec nepodařilo. Nutno podotknout, že stewardi s ním měli co dělat.

United potřebovali před domácím publikem v milionářské soutěži bezpodmínečně zabrat, díky heroické druhé půli a zisku tří bodů se nyní ve skupině F hřejí s body šesti na první příčce a mají relativní klid.

Před sebou ovšem mají náročný program. Podle ostrovních médií 14 dní pravdy pro kouče Solskjaera. Postupně narazí na Liverpool, Tottenham, dají si odvetu LM na hřišti Bergama a následně doma v derby přivítají City.

V tabulce Premier League jsou United průběžně šestí.

Reklama

Související témata: