Hlavní obsah

Dusno v kabině Interu! Lukaku po zápase se Slavií vypěnil, zasahovat musel spoluhráč

Milán/Praha

Malovali si, že proti outsiderovi skupiny F Ligy mistrů půjde o snadnou záležitost a povinné tři body do tabulky. Jenže fotbalisté Interu Milán se přepočítali. Slavia na San Siru sahala po senzačních třech bodech, až trefa Barelly v nataveném čase druhého poločasu zajistila domácím alespoň bod. I tak panovalo po utkání v šatně Nerazzurri velké dusno.

Sestřih zápasu Ligy mistrů Inter Milán - SlaviaVideo: O2 TV Sport

 
Článek

Pro obranu sešívaných měl být největší hrozbou, před Romelem Lukakuem se červenobílí měli před utkáním na pozoru. Jenže slávistický stoper David Hovorka letní posilu Interu Milán z Manchesteru United ze hřiště zcela vymazal.

Lukaku se za celý zápas nedostal takřka k ničemu, a když už se v samém závěru duelu ocitl sám před brankářem Kolářem, rozhodčí mu odmávali ofsajd. Hodně trudný večer pro belgického kanonýra, který svou frustraci dal po utkání najevo.

Foto: Alessandro Garofalo, Reuters

Radost Slavie! Peter Olayinka slaví gól, který vstřelil Interu Milán v utkání Ligy mistrů.

Podle italského listu Gazzetta dello Sport Lukaku v kabině otevřeně zkritizoval své spoluhráče za neschopnost plnit taktické pokyny trenéra Antonia Conteho. Hlavně proto se podle svého mínění nedokázal vůbec dostat do hry. Brozovičovi pak vyčítal až příliš časté ztráty balonů.

To ale rozzuřilo chorvatského záložníka Interu Marcela Brozoviče. Všechno došlo dokonce tak daleko, že do roztržky dvou opor milánského celku musel zasáhnout Alexis Sánchez.

Chilský forvard, jenž v létě zamířil do Interu stejně jako Lukaku z Manchesteru United (byť na hostování), musel dva vytočené spoluhráče od sebe oddělit.

Idyla vypadá jinak, a to už o víkendu čeká tým vypjaté městské derby s AC Milán.

Reklama

Související témata: