Hlavní obsah

Největší šance na body? Sázkaři sice Plzni fandí, stejně však očekávají výhru Interu

Blesková možnost k rehabilitaci. Fotbalisté Viktorie Plzeň (7,87:1) se večer pokusí o lepší výsledek v základní skupině Ligy mistru, než který si odvezli z Barcelony. Jasným favoritem je ale hostující Inter (1:43). Bookmakeři ocenili remízu na kurz 5:1. Kdy jindy v těžké skupině uspět, když ne teď... Plzeň se představí v Lize mistrů poprvé doma a proti soupeři, se kterým by papírově měla mít největší šance na úspěch. Jenže kurzy a 96 % sázek na výhru Interu Milán posouvají šance viktoriánů opravdu jen do teoretických rovin.

Michala Bílka na předzápasové tiskové konferenci pobavila otázka na slabiny InteruVideo: Sport.cz

 
Článek

Zřejmě půjde o nejsázenější zápas tohoto týdne. „Dokážu si představit, že by Plzeň doma mohla jednoho z favoritů překvapit, ale musela by mít den a podat mimořádný výkon. Jinak jsou její soupeři ve skupině B+B a Inter upřímně mimo dosah českých klubů," říká Petr Urbanec, bookmaker Tipsportu.

„Italský velkoklub se nikam nepožene, výsledkově by to nemuselo být divoké, nejnižší kurzy kolem 7:1 dáváme na přesné výsledky 0:2 a 1:2. Naopak jakákoliv výhra Plzně začíná vysoko nad kurzem 10:1, od kurzu 19:1 (1:0)," uvádí Urbanec možné scénáře.

Fotbalisté Interu v Plzni netrénovali, stadion si jen prohlédli. Po víkendové výhře přijeli s dobrou náladouVideo: Sport.cz

„Zápas v Barceloně připomněl Plzni tvrdou pohárovou realitu. Od losu bylo jasné, že tým narazí na špičkové soupeře a je tu především šance zahrát si super fotbal. Možná právě proto bych od svěřenců Michala Bílka čekal větší odvahu a menší defenzivní svázanost. Co funguje v domácí lize, v Lize mistrů viktoriánům nefunguje," přemítá Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

„Defenziva domácích je vůbec v problémech, po přídělu na Barceloně dvakrát inkasovali i v posledním kole v Olomouci. Inter přijede v nejsilnější sestavě a nečekám, že bude Plzeň šetřit. Na druhou stranu viktoriáni budou mít v zádech plný stadion a jsem přesvědčen, že branku vstřelí. Proto bych se podíval po kurzu 1,68:1, který máme v nabídce na více než 0,5 branek domácího týmu," nabádá tipéry Hanák.

O výhře Interu jsou přesvědčeni i sázkaři, remíza a výhra domácích jsou rozloženy pouze po 2 %.

Tomáše Chorého trápí zraněný nárt. Dá se dohromady pro duel s Interem?Video: Sport.cz

Italské mužstvo podlehlo před týdnem doma Bayernu 0:2. Pokud chce pomýšlet na postup ze skupiny, musí v Plzni za každou cenu vyhrát. Sázkoví experti přirovnávají zápas k souboji Davida s Goliášem, jen bez šťastného konce.

„Hostům nebude chybět motivace a kvalita je jednoznačně na jejich straně. Sázkaři vidí jako nejpravděpodobnější výsledek 0:2 nebo 1:3 pro Inter a často volí kurz 2,3:1 na to, že Milán vyhraje alespoň o 2 branky," avizuje Markéta Světlíková, mluvčí Chance.

Reklama