Hlavní obsah

Žádný trénink, Inter se v Plzni jen prošel po stadionu. Je fajn, že tu můžu mluvit svým jazykem, těší Škriniara

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na evropské scéně bývá zvykem zatrénovat si den před utkáním na „místě činu". Fotbalisté Interu ale včera v Plzni zvolili netradiční řešení: namísto tréninku se jen prošli po trávníku Doosan Arény. „Měli jsme trénink v Miláně, pak jsme se dívali na video. Plzeň je fyzicky skvěle připravená, doma je hodná silná. Očekávám těžký zápas," řekl na pondělní tiskové konferenci v Plzni trenér Interu Simone Inzaghi.

Fotbalisté Interu v Plzni netrénovali, stadion si jen prohlédli. Po víkendové výhře přijeli s dobrou náladouVideo: Sport.cz

 
Článek

„Viktorka má dobrý tým, trenér Bílek nastavil vhodný herní systém. Rozebrali jsme si její hru, musíme si dávat pozor na dlouhé míče za obranu a rychlé protiútoky," doplnil obránce Milan Škriniar, který působí v Interu šestou sezonu. Slovenský reprezentant přivítal, že los svedl italského vicemistra do skupiny právě s Plzní.

„V Plzni hráli moji spoluhráči z nároďáku. Jsem rád, že tu můžu mluvit svým jazykem, vzhledem k příznivé vzdálenosti se na zápas přijede podívat rodina i kamarádi," podotkl 27letý stoper. Inter rozehrál skupinu domácí porážkou s Bayernem, předtím padl v ligovém derby s městským rivalem AC Milán. O víkendu si ale spravil chuť triumfem nad AC Turín.

„Pod dvou prohrách nebyla atmosféra v kabině ani v klubu ideální. Prohodili jsme mezi sebou pár slov. Duel s Plzní je pro nás důležitý," uvedl Škriniar. „Úterní utkání pro nás úplně klíčové. Budou po něm zbývat pořád čtyři zápasy. Víme ale ze zkušenosti, že k postupu je potřeba devět, deset bodů. Chceme si tedy z Plzně odvézt body," dodal Inzaghi.

Reklama