Hlavní obsah

Od Ronalda dostala drsnou ránu a pak odměnu

Nechtěný zásah se povedl Cristianu Ronaldovi už před výkopem. Během rozcvičky před utkáním Ligy mistrů YB Bern - Manchester United trefil míč z jeho kopačky jednu z pořadatelek a byl z toho rozruch. Do akce museli zdravotníci, ale podle dostupných zpráv vše skončilo bez větších problémů. Ronaldo pak záhy otevřel skóre, ale z vítězství se netěšil. Anglický vicemistr prohrál ve skupině F 1:2 gólem v nastaveném čase.

Foto: Arnd Wiegmann, Reuters

Cristiano Ronaldo z Manchesteru United u zasažené pořadatelky ležící na zemi.

Článek
Fotogalerie

Nepříjemnost, kterou ale jen těžko nějak mohl ovlivnit, ho potkala už před utkáním. Míč z jeho kopačky náhodně trefil do hlavy pořadatelku.

Poněkud zaskočený Portugalec zamířil za ležící ženou, aby ji zkontroloval. Divákům se objevil doslova na dosah. Když se přesvědčil, že je zasažená v pořádku a v péči zdravotníků, prohodil pár utěšujících slov a vrátil se na trávník.

Krátce na to už ve hře vstřelil svůj 135. gól v nejprestižnější kontinentální pohárové soutěži. Naběhl si na centr Fernandese a střelou mezi nohy brankáře Von Ballmoose poslal hosty do vedení.

Stylově tak oslavil svůj 177. start v LM, kterým vyrovnal rekord španělského brankáře Ikera Casillase, ale rekord mu nakonec po prohře poněkud zhořkl.

Zato pořadatelka mohla rozdávat úsměvy, protože se jí dostalo nečekané pozornosti v podobě Ronaldova dresu.

Reklama